Vilsen konsument

Fernanda och jag har nu efter två veckor fortfarande inte lyckats köpa rätt mjöl. Antingen smakar det grädde för att vi inte lyckas lista ut tecknet för  % fett eller så kostar det 20 RMB för att den är importerad. Det är en djungel! Idag bestämde vi oss för att utföra ett mindre konsument test och nr. 2 var klockren (nr. 3 visade sig vara yoghurt). 


Kommentarer
Postat av: Nina

haha..klassiker! Gud va härligt du verkar ha det! Älskar att du skaffat en blogg, ända rätta! Kan inte du lägga till mig på skype, för jag hade ju tydligen fel andrea, så kan vi snacka lite! Fått användning av boken än? Vet du, jag har fått reda på att vi kan söka sommarskola i shanghai! Vilket jag tänkte göra, det är ju inte säkert att jag kommer med, men hoppas! Kommer du att vara där då? Om inte annat kommer jag kunna få grymma tips! Ta hand om dig vännen! Puss och kram

2010-02-13 @ 01:37:51
Postat av: Andrea

ojojoj det är det ända rätta KOM HIT!!!!



Jag har en biljett hem den 27/7 men jag funderar på att försöka boka om den och åka till tokyo och HK med en arbetskompis innan jag åker hem! Jag lovar att blogga och skriva massa bra tips till dig!



PS! Boken fick stanna hemma.

2010-02-14 @ 05:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0